Team/ Reprezentantii companiilor in Consiliul Director al Asociatiei Romane a Carnii

RADU TIMIŞ Presedinte

RADU TIMIŞ

A pierdut de două ori tot ce a investit, a treia oară a plecat la drum cu un chioşc, iar azi afacerile sale depăşesc 80 de milioane de euro. Radu Timiş a influenţat decisiv piaţa preparatelor de carne din România. A construit din temelii Cris-Tim, compus din şapte firme, cu activităţi în principal în producţia, distribuţia şi vânzarea preparatelor din carne şi a inventat marca Salam Săsesc.

 • SC Cris-Tim 2 PROD SRL
 • ARC
EUGENIA CĂRĂGUI Vicepresedinte

EUGENIA CĂRĂGUI

Este directorul general al companiei "Ion Mos" SRL, cel mai mare producator si distribuitor de condimente si aditivi pentru industria alimentara. A infiintat firma in 1992, alaturi de sotul sau, Ion Cărăgui, iar astazi este proprietarul celei mai moderne fabrici din centrul si estul Europei, avand companii subsidiare in Republica Moldova, Ucraina, Rusia.

 • SC Ion Mos SRL
 • ARC
OVIDIU DUSLEAG Vicepresedinte

OVIDIU DUSLEAG

CEO al Diviziei Caroli Foods Group-România, Ovidiu Eugen Dușleag este absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, având specializări în Leadership, Nutriție, Management, Comunicare și HACCP. În perioada 1983-1996, Ovidiu Dușleag a condus Institutul de Cercetări pentru Creșterea Păsărilor. .

 • SC Caroli FOODS GROUP SRL
 • ARC
BOGDAN MIHAIL MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

BOGDAN MIHAIL

Din noiembrie 2010 dl. Bogdan Mihail este Presedinte al grupului Smithfield Romania, ce include companiile Smithfield Ferme, Smithfield Prod si Agroalim Distribution. Dl Mihail este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”. In perioada 1999-2001 a absolvit Executive MBA la Asebuss & Washington University din Seattle, urmate in anul 2002 de cursurile Advanced Management Program la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii. In 2006 a absolvit cursurile Advanced Management Program, INSEAD din Franta, iar in 2010 a absolvit cursurile Institute of Directors (IOD), UK.

 • SC Smithfield Romania SRL
 • ARC
VASILE LUCUT Membru Consiliu Director

VASILE LUCUT

Vasile Lucuţ, în vârstă de 56 de ani, este proprietarul celei mai mari companii din judeţul Satu Mare – Unicarm. Antreprenorul a ajuns, la 19 ani de la înfiinţarea companiei, să controleze un business de 150 de milioane de euro pe an, cu aproape 4.000 de angajaţi. Unicarm a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 143 de milioane de euro şi activează pe segmentele de carne, lactate, produse de panificaţie şi patiserie. Lucuţ deţine sub brandul Unicarm o reţea de peste 80 de magazine.

 • Unicarm
 • ARC
NECULAI APOSTOL MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

NECULAI APOSTOL

Este fondatorul Grupului de Firme Kosarom, incepand cu privatizarea unităţii prin “ Programul Pilot de Privatizare” (MEBO) in 1990, fiind implicat la retehnologizarea societăţii cu cele mai performante utilaje şi echipamente din UE şi SUA. Între anii 1997 – 2001 ca presedinte CA , privatizează şi retehnologizează S.C. Suinprod S.A. Roman, acţiune ce a reprezentat o reuşită totală, atât la nivel naţional cât şi European. Ulterior a achiziţionat o unitate de crestere a păsărilor – astăzi Avi-Top, care printr-un program de retehnologizare cu echipamente şi utilaje moderne, poate rivaliza cu cele mai bune unităţi de creştere a pasărilor din lume. Tot acest cerc a fost încheiat cu Agricola S.A, unitate ce înregistrează rezultate notabile la producţia vegetală.

 • Kosarom
 • ARC
ANGELICA BOBOUTANU SMIL MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

ANGELICA BOBOUTANU SMIL

Doamna Angelica Bobouțanu Șmil este Director General al companiei SALBAC SA Bacău din 2009, odată cu reorganizarea Grupului AGRICOLA pe linii de business, Angelica Bobouțanu Șmil este vizionarul care a anticipat potențialul categoriei salamurilor crud-uscate și a dezvoltat-o având două repere clar definite: echipa și performanța. În ultimii șase ani echipa SALBAC a dublat volumele categoriei și a triplat vânzările de Salam de Sibiu AGRICOLA, prețiosul sortiment fiind astăzi lider încontestabil în segment cu o cotă de piața medie de 50%.

 • SC Salbac SA
 • ARC
VOICU VUSCAN MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

VOICU VUSCAN

Este directorul general al Elit Cugir. Compania sa, fondată în 2002, a reușit să devină unul dintre distribuitorii de top în industria cărnii din România în primii cinci ani de la înființare. În prezent, Elit produce 1500 tone de preparate din carne și 1000 tone de carne proaspătă în fiecare lună, în două fabrici și un abator.

 • Elit Cugir
 • ARC
FLORENTA DOBRIN MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

FLORENTA DOBRIN

D-na Florenta Dobrin s-a alaturat echipei Reinert in anul 2009 in calitate de Asistent Director General, ca suport pentru implementarea strategiei de management si supervizare proiecte operationale. Experienta acumulata in industria alimentara a facilitat preluarea de noi responsabilitatii in cadrul companiei si coordonarea activitatii tuturor departamentelor din cadrul firmei in calitate de Director Executiv. In prezent D-na Dobrin ocupa functia de Director General in cadrul H&E Reinert fiind responsabila pentru asigurarea managementului firmei in vederea atingerii obiectivelor de dezvolare Reinert Romania. D-na Dobrin este absolventa a Facultatii de Chimie Industriala, specializarea Chimie Alimentara din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a Facultatii de Bioinginerie si Biotehnologie din cadrul aceleiasi universitati, specialitatea “Substante, materiale si sisteme biocompatibile” precum si a numeroase cursuri de formare profesionala in sfera managementului specific industriei alimentare.

 • SC H &E Reinert SRL
 • ARC
IRINA CRACIUNESCU MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

IRINA CRACIUNESCU

IRINA CRACIUNESCU este directorul general si cofondatorul grupului de firme DIANA. A infiintat pe 30 aprilie 1991, alaturi de sotul sau, Dumitru Craciunescu, prima unitate ce avea ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare şi nealimentare. Magazinele DIANA sunt, asadar, activitatea de început a companiei, dar si activitatea cu cea mai dinamică dezvoltare regională. Începând cu anul 1997, DIANA a dezvoltat o importantă capacitate tehnologică de productie a cărnii si a preparatelor din carne, iar in anul 2000 DIANA a preluat fosta industrie a Carnii Valcea. După anul 2000, DIANA a derulat mari proiecte de modernizare si de retehnologizare, iar in prezent abatorul si linia de productie functionează la standarde tehnologice internationale.

 • SC Diana SRL
 • ARC