VASCAR

Despre acest membru ARC:

Ne-am infiintat la Vaslui in 1991, prin preluarea activelor fostei “Industrii a Carnii”, date in folosinta in 1984. De-atunci purtam in suflet dorinta de a oferi romanilor produse pe cat de gustoase, pe atat de sanatoase.

Respectand carnea, in sensul selectionarii atente si pre-gatirii corecte a acesteia, respectam oamenii cu fiecare produs pe baza de carne care iese din bucataria noastra. Acesta este principiul care ne ghideaza de 28 de ani si care ne-a tranformat intr-o autoritate in materie de carne.

La Vascar, ritualul prepararii carnii este similar cu cel al unui maestru-bucatar: intai selectam cu mare atentie toate ingredientele de baza astfel incat sa fie de cea mai buna calitate, apoi alegem carnea porc, vita si oaie de asemenea maniera incat sa fim siguri ca produsele noastre contin echilibrul ideal intre proteina si grasime ca oamenii sa se bucure de un gust delicios si totodata sa beneficieze de nivelul necesar de energie, ca la final sa pre-gatim carnea cu ingrediente naturale, atat cat are nevoie ca sa devina savuroasa.

http://www.vascar.ro

Project Details

Categories
Membru ARC