SMITHFIELD

Despre acest membru ARC:

Smithfield Prod este o societate comerciala romaneasca, ce detine in prezent cel mai modern abator din Romania, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe ora. Sediul Smithfield Prod este in Timisoara, pe platforma Abatorului Freidorf, unde producem in sistem integrat carne proaspata si semi-procesata de porc, sub brandul Comtim.

Pe termen lung, obiectivele Smithfield Prod sunt revitalizarea industriei carnii de porc autohtone si furnizarea catre piata interna de carne proaspata de porc, de cea mai buna calitate. Ne mandrim cu faptul ca in ultimii ani Smithfield Prod a produs anual aproximativ 30% din carcasele clasificate in Romania si a procesat intregul  efectiv de porcine provinit de la Fermele Smithfield, porci crescuti local, in judetele Timis si Arad.

Politicile Smithfield Prod se intemeiaza pe valorile noastre si vizeaza desfasurarea activitatii intr-o maniera etica si responsabila, care respecta drepturile omului, toate normele de mediu si standardele de calitate aplicabile domeniului nostru de activitate.

http://www.smithfield.ro

Project Details

Categories
Membru ARC